Η SigmaWeb αναγνωρίζεται ως Πιστοποιημένος Συνεργάτης του κορυφαίου Datacenter της Ευρώπης

Αρχική Σελίδα » Blog » Η SigmaWeb αναγνωρίζεται ως Πιστοποιημένος Συνεργάτης του κορυφαίου Datacenter της Ευρώπης
Από την αρχή της λειτουργίας της η SigmaWeb επιλέγει να συνεργαστεί με το πολλά υποσχόμενο τότε Datacenter της Ευρώπης, τη LeaseWeb – EvoSwitch. H αρχική συνεργασία μετατράπηκε σε πολύχρονη σχέση εμπιστοσύνης και πλέον επισφραγίζεται με την αναγνώριση της SigmaWeb ως Πιστοποιημένος Συνεργάτης της LeaseWeb – EvoSwitch.

Στη διάρκεια της συνεργασίας, η εξαιρετική πορεία της SigmaWeb που διατηρούσε μεγάλο αριθμό Dedicated Servers στη LeaseWeb – EvoSwitch, εξασφαλίζει τη σύναψη συμφωνητικού SLA (Service Level Agreement), που η SigmaWeb επιλέγει να διαθέσει δωρεάν σε όλους τους πελάτες της με ανάγκες Dedicated Server.

Μετά από την πολύχρονη σχέση αξιόπιστης συνεργασίας που περνάει σε επίπεδο διαπροσωπικής επαφής πλέον με το Datacenter, η SigmaWeb αναγνωρίζεται ως Πιστοποιημένος Συνεργάτης της LeaseWeb – EvoSwitch. Η αναγνώριση αυτή πηγάζει από μια σειρά αξιώσεων και προδιαγραφών τις οποίες η SigmaWeb πληρεί. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τον μεγάλο αριθμό Dedicated Servers – σύγχρονης υποδομής – που διατηρεί η SigmaWeb, την εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη που παρέχει στους πελάτες της, την άμεση επίλυση θεμάτων που αφορούν σε SPAM / Αbuse complaints και την ικανότητα να δίνει μοναδικές λύσεις φιλοξενίας σε Ηigh- Traffic sites εκατομμυρίων επισκεπτών ημερησίως.

Προς όφελος όλων των πελατών μας, η SigmaWeb ως Πιστοποιημένος Συνεργάτης της LeaseWeb – EvoSwitch επιτυγχάνει πρωτοφανή προνόμια σε επίπεδο υποστήριξης HardWare & SoftWare για τα ελληνικά δεδομένα, όπως της 24/7/365 υποστήριξης με μέγιστο χρόνο απόκρισης 60′!

Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας για την μακροχρόνια εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και το Datacenter που επιβεβαιώνει (σε πανευρωπαϊκό επίπεδο) την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχουμε, αναγνωρίζοντας μας ως Authorized Reseller Partner.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ