E-shop Hosting, τι απαιτεί;

Αρχική Σελίδα » Blog » E-shop Hosting, τι απαιτεί;

Για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων, το πιο σημαντικό για την διατήρηση της επιχείρισης τους αποτελεί το αξιόπιστο web hosting του e-shop.

Τα χαρακτηριστικά ενός επιτυχημένου e-shop hosting είναι:

Ταχύτητα:

Πολλαπλές μελέτες έχουν αποδείξει ότι όσο ταχύτερο και πιο αξιόπιστο το web hosting του ηλεκτρονικού καταστήματος, τόσο μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας έχει. Στην ταχύτητα απόκρισης βέβαια του ηλεκτρονικού καταστήματος, επηρεάζει βέβαια και η κατασκευή του αλλά και το περιεχόμενο που έχετε εισάγει.

Στην SigmaWeb, από πλευράς web hosting παρέχουμε maximum Ταχύτητα με κορυφαίες επιδόσεις λόγω του ισχυρού hardware αλλά και λόγω σύνδεσης GR-IX που εξασφαλίζει στους χρήστες ταχύτατη εμπειρία πλοήγησης.

Ασφάλεια:

Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις, όπου οι Browsers πλέον χαρακτηρίζουν ως “μη ασφαλής” τις ιστοσελίδες οι οποίες δεν διαθέτουν πιστοποιητικό ασφαλείας SSL, η ύπαρξη ασφάλειας στην ιστοσελίδα και ειδικά στα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό. Οι επισκέπτες σας θα πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια στην ιστοσελίδα σας.

Στην SigmaWeb, σε όλα τα εμπορικά πακέτα φιλοξενίας παρέχεται εντελώς δωρεάν πιστοποιητικό ασφαλείας SSL.

Στην ασφάλεια συγκαταλέγεται και το Back Up. Το ιδανικό πακέτο φιλοξενίας για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι αυτό το οποίο θα μπορεί να εξασφαλίσει στον ιδιοκτήτη πολλαπλά αντίγραφα ασφαλείας.

Στην SigmaWeb σε όλους τους εμπορικούς λογαριασμούς φιλοξενίας, παρέχονται εργαλεία, με τα οποία μπορείτε πανεύκολα να επαναφέρετε το back up της επιλογής σας μαζικά, αλλά ακόμα και μονομερώς ανάλογα με τις ανάγκες σας !

Uptime:

Όσο μεγαλύτερα είναι τα ποσοστά Uptime του παρόχου φιλοξενίας σας, τόσο καλύτερα για τον επισκέπτη και τις πωλήσεις σας. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πρέπει να λειτουργεί σωστά και αδιάλειπτα ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να αγοράσει κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας, από το σπίτι του, το γραφείο του, το κινητό του τηλέφωνο στο δρόμο κοκ.

Η SigmaWeb έχει το μεγαλύτερο ποσοστό Uptime στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Εγγυόμαστε την απόλυτη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας φιλοξενίας, χωρίς διακοπές στους servers, με 100% hardware uptime.

Άμεση τεχνική Υποστήριξη:

Το πλέον σημαντικό για την επιτυχή φιλοξενία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι να απολαμβάνετε άμεση τεχνική υποστήριξη από τον πάροχο φιλοξενίας σας. Φαντάζεστε εν μέσω εκπτώσεων η πάνω στο πικ μιας διαφημιστικής καμπάνιας να υπάρχει κάποιο ζήτημα με τον λογαριασμό φιλοξενίας σας και να ψάχνετε τον πάροχο φιλοξενίας σας;

Με μέση απόκριση αιτημάτων τα 6 λεπτά, η SigmaWeb έχει τους καλύτερους χρόνους απόκρισης σε πραγματικό 24/7/365 support, με πολλαπλούς τρόπους υποστήριξης από εξειδικευμένο προσωπικό !

Ουσιαστικά το να παραμείνει ανοικτό το ηλεκτρονικό σας μαγαζί και να σας αποφέρει κέρδη κρίνεται κατά μεγάλο μέρος από το που θα φιλοξενηθεί. Όπως δεν θα βάζατε το φυσικό σας κατάστημα σε ένα κτήριο έτοιμο να γκρεμιστεί σε μια κακόφημη γειτονιά, έτσι και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πρέπει να απολαμβάνει πολυτελή φιλοξενία στην καλύτερη υποδομή με τον πιο αναβαθμισμένο στόλο και την ταχύτερη εξυπηρέτηση. Και όλα αυτά βέβαια πρέπει να παρέχονται σε “τίμιο κόστος”.

Στην SigmaWeb, θέτουμε πολύ υψηλά τον πήχη του Cloud Hosting και μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε πολυσύνθετη διαδικτυακή απαίτηση.

Ενημερωθείτε περαιτέρω γιατί να επιλέξετε την SigmaWeb για την φιλοξενία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος: https://www.sigmaweb.gr/why-sigmaweb/

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ