Eshop χωρίς το ρίσκο της επένδυσης

Αρχική Σελίδα » Blog » Eshop χωρίς το ρίσκο της επένδυσης

Στις μέρες μας, με την οικονομική αβεβαιότητα που διανύουμε, οι επενδύσεις έχουν ελαττωθεί στο ελάχιστο και δεν είμαστε πλέον σε θέση να ρισκάρουμε τα χρήματα μας.

Επιθυμείτε να ανοιχτείτε στην ηλεκτρονική αγορά αλλά το κόστος κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι αβάσταχτο; Θεωρείτε ότι πρέπει να ξεφύγετε από τα χιλιομετρικά όρια και την πελατειακή βάση του φυσικού σας καταστήματος και να επεκτείνετε τις πωλήσεις σας πανελλαδικά – γιατί όχι – και παγκόσμια αλλά φοβάστε το κόστος της επένδυσης και δεν ξέρετε σε πόσο χρόνο θα κάνετε απόσβεση;

Η υπηρεσία SigmaSHOP είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια! Ουσιαστικά δεν πληρώνετε ούτε ένα ευρώ για την κατασκευή του eshop καθώς σας παραδίδεται έτοιμο και λειτουργικό, ενώ με την πρώτη κιόλας πώληση, κάνετε απόσβεση της αρχικής σας επένδυσης!

Τι είναι το SigmaSHOP;

Το SigmaSHOP είναι ένα έτοιμο, πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα, με μοντέρνο σχεδιασμό και λειτουργίες τις οποίες θα ζήλευαν και τα μεγαλύτερα Brands!

Η φύση της υπηρεσίας είναι συνδρομητική, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν επιβαρύνεστε με κόστος επένδυσης και μόνη σας υποχρέωση είναι η συνδρομή σας.

Γιατί να επιλέξω το συνδρομητικό ηλεκτρονικό κατάστημα SigmaSHOP;

Το ότι δεν επιβαρύνεστε με το οικονομικό ρίσκο της επένδυσης, έχει ήδη αναφερθεί. Ενώ είναι γεγονός ότι κάνετε απόσβεση της επένδυσης σας με την πρώτη κιόλας πώληση. Τα προτερήματα της επιλογής όμως του SigmaSHOP είναι πολλαπλά:

Δεν παρακρατείται προμήθεια

Αντίθετα με άλλα συνδρομητικά καταστήματα, με το SigmaSHOP οι πωλήσεις σας, σας ανήκουν ολοκληρωτικά! Δεν παρακρατείται καμία προμήθεια από τις πωλήσεις σας ούτε χρεώνεστε με τα κλικ που κάνουν οι πελάτες σας στα προϊόντα σας. Η μόνη σας οικονομική υποχρέωση είναι η πληρωμή της συνδρομής σας!

Δεν ασχολείστε με τεχνικά θέματα

Με την επιλογή του συνδρομητικού ηλεκτρονικού καταστήματος SigmaSHOP, δεν χρειάζεται καθόλου να έχετε τεχνικές γνώσεις ή να ασχοληθείτε με τεχνικά ζητήματα της ιστοσελίδας σας. Τυχόν updates ή προστασία από επιθέσεις και κακόβουλα λογισμικά δεν σας απασχολεί καθόλου. Το μόνο σας μέλημα είναι τα προϊόντα και οι κατηγορίες σας!

Δωρεάν φιλοξενία

Με το SigmaSHOP σας παρέχεται εντελώς δωρεάν η υπηρεσία φιλοξενίας σε Shared Hosting περιβάλλον. Αυτό σημαίνει ότι εξοικονομείτε πολλά χρήματα από το ετήσιο κόστος χρέωσης της υπηρεσίας φιλοξενίας, ενώ επιπλέον φιλοξενείστε σε πολυτελή υποδομή με τις καλύτερες συνθήκες φιλοξενίας σε ταχύτατους Servers.

Συνδέεται με όλες τις ελληνικές τράπεζες

Αντίθετα με άλλα συνδρομητικά καταστήματα (και ειδικά του εξωτερικού), το SigmaSHOP συνδέεται με όλες τις Ελληνικές Τράπεζες (δωρεάν σε ετήσια Premium έκδοση) προκειμένου να μπορούν εύκολα οι πελάτες σας να εξοφλούν με την κάρτα τους και τα χρήματα να μεταφέρονται απευθείας στον λογαριασμό σας.

Παραδίδεται σε μόλις 2 εργάσιμες

Από την στιγμή που θα παραγγείλετε το SigmaSHOP και θα εξοφλήσετε την παραγγελία σας, σας παραδίδουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα έτοιμο και λειτουργικό σε μόλις μόνο δύο εργάσιμες ημέρες!

Συνδέεται με το Skroutz

Επιθυμείτε τα προϊόντα σας να προβάλλονται και στην μηχανή σύγκρισης τιμών Skroutz; Το SigmaSHOP (δωρεάν σε ετήσια Premium έκδοση) συνδέεται με το Skroutz και σε πραγματικό χρόνο προβάλει τα προϊόντα σας στο Skroutz, ώστε να σας βλέπουν εκατοντάδες υποψήφιοι αγοραστές.

Συνδέεται με Viva Payments

Μεγάλη απήχηση έχει ο τρόπος πληρωμής μέσω Viva Payments. Το SigmaSHOP συνδέεται με την Viva (δωρεάν σε ετήσια Premium έκδοση) για να μπορούν πανεύκολα οι πελάτες σας να μεταφέρουν τις πληρωμές τους στον Viva λογαριασμό σας.

Υπολογίζει τα έξοδα αποστολής ανάλογα την περιοχή του πελάτη σας

Το SigmaSHOP μπορεί πολύ εύκολα να χρεώνει τα αντίστοιχα μεταφορικά ανάλογα με την περιοχή του πελάτη σας, μέσω του βάρους της παραγγελίας του. Έχετε την δυνατότητα να ορίσετε διαφορετικές τιμές για τα μεταφορικά ανά γεωγραφική ζώνη. Επιπλέον έχετε μεγάλη ευελιξία στην χρέωση μεταφορικών καθώς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σταθερή χρέωση αποστολής, δωρεάν αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα.

Είναι ευέλικτο

Το συνδρομητικό ηλεκτρονικό κατάστημα SigmaSHOP είναι απίστευτα ευέλικτο! Μπορείτε να ξεκινήσετε από όποια συνδρομή θέλετε και οποτεδήποτε επιθυμήσετε εσείς, μπορείτε άμεσα να αναβαθμίσετε στο αμέσως επόμενο πακέτο, απλά πληρώνοντας την διαφορά. Το ίδιο ισχύει και για την συνδρομή σας όπου εσείς επιλέγετε το διάστημα της συνδρομής που θα έχετε (μηνιαία, τρίμηνη, εξάμηνη, ετήσια)

Είναι εύχρηστο

Η διαχείριση του SigmaSHOP είναι πολύ απλή και συνοδεύεται από εικονογραφημένες οδηγίες χρήσης! Η εργασία σας περιορίζεται μόνο στη συμπλήρωση πεδίων και την εισαγωγή εικόνων και κειμένων! Δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις προγραμματισμού. Επιπλέον σας παρέχεται πραγματική 24ωρη υποστήριξη για οποιαδήποτε απορία σας.

Από τα παραπάνω αντιλαμβάνεστε πόσο συμφέρουσα είναι για εσάς η επιλογή του συνδρομητικού ηλεκτρονικού καταστήματος SigmaSHOP. Μόνο οφέλη σας προσφέρει αυτή η επιλογή, ενώ δεν έχετε καμία δέσμευση συμβολαίου η άλλη υποχρέωση.

Η επιλογή συνδρομητικής υπηρεσίας ηλεκτρονικού καταστήματος βοηθά κάθε επιχειρηματία ή εταιρεία να εργαστεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αποφέροντας μόνο κέρδη.

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά και τις διαβαθμίσεις της υπηρεσίας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.sigmaweb.gr/eshop 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ