Τα 5 σημεία που πρέπει να προσέξετε πριν φύγετε για διακοπές

Αρχική Σελίδα » Blog » Τα 5 σημεία που πρέπει να προσέξετε πριν φύγετε για διακοπές

Οι διακοπές πλησιάζουν και εσείς ανυπομονείτε. Πως μπορείτε όμως να διαφυλάξετε την ηλεκτρονική σας παρουσία από τους επιτήδειους που καραδοκούν ανά πάσα ώρα και στιγμή; Προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε μια κατεστραμμένη ιστοσελίδα ή έναν χακαρισμένο λογαριασμό email όταν επιστρέψετε από τις διακοπές σας, σας παραθέτουμε τα 5 πιο βασικά σημεία που θα πρέπει να προετοιμάσετε πριν φύγετε:

  1. Αναβάθμιση εφαρμογών ιστοσελίδας

    Επικοινωνήστε με τον Developer της ιστοσελίδας σας ώστε να προχωρήσει σε αναβάθμιση των εφαρμογών σας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δελεαστικό για έναν hacker από μια ανενημέρωτη ιστοσελίδα.

  2. Εισάγετε Captcha στις φόρμες του ιστοτόπου σας

    Η εφαρμογή ενός ενός captcha test στην φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας σας ή στην φόρμα εγγραφής στο newsletter αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη φόρμα εγγραφής ή σύνδεσης μπορεί να έχετε στον ιστότοπο σας, είναι πολύ χρήσιμη για την αποτελεσματική αποφυγή του βομβαρδισμού σας από spam επιθέσεις. Περισσότερα για το captcha test μπορείτε να μάθετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.sigmaweb.gr//captcha-test-protection/

  3. Αλλάξτε passwords

    Έχουμε τονίσει αρκετές φορές την σπουδαιότητα της τακτικής αλλαγής κωδικών πρόσβασης στα email σας. Πριν φύγετε για διακοπές μην παραβλέψετε να αλλάξετε κωδικούς πρόσβασης, θέτοντας σύνθετους κωδικούς, σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος σας, όπως email, cpanel κοκ.

  4. Ελέγξτε για τυχόν λήξη των υπηρεσιών σας

    Πριν κλείσετε τις καλοκαιρινές σας βαλίτσες κάντε ένα τσεκ για τις ημερομηνίες λήξης των υπηρεσιών σας. Θα ήταν άσχημο να σας αποστέλλονται ειδοποιήσεις για την επικείμενη λήξη του Domain ή του web hosting σας και να μην είστε ενήμεροι λόγω αδυναμίας ελέγχου του email σας. Ελέγξτε λοιπόν προσεκτικά τις ημερομηνίες λήξης των υπηρεσιών σας προκειμένου να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

  5. Προστατέψτε τις συσκευές σας

    Προκειμένου να μην χακάρουν το pc,το tablet ή το laptop σας, καλό θα ήταν πριν φύγετε για το νησί ή το βουνό των διακοπών σας, να βάλετε αντιική προστασία στις συσκευές σας ώστε να διασφαλίσετε την ορθή και ασφαλή τους λειτουργία.

Σε κάθε περίπτωση από το πιο βασικό είναι η επιλογή του σωστού παρόχου φιλοξενίας για την ιστοσελίδα και τα email σας. Στην SigmaWeb 365/12/7 σας παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη για όλα τα ζητήματα του λογαριασμού φιλοξενίας σας και μεριμνούμε πάντα για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας!

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ