Οι κορυφαίες λύσεις για να έχετε διαδικτυακή επιτυχία το 2018

Αρχική Σελίδα » Blog » Οι κορυφαίες λύσεις για να έχετε διαδικτυακή επιτυχία το 2018

Νέο έτος, νέο ξεκίνημα, νέοι στόχοι! Κάθε νέο έτος ξεκινάμε δυναμικά, με νέους στόχους για μια χρονιά πιο δημιουργική και πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη. Στην SigmaWeb σας παρέχουμε τις κορυφαίες λύσεις προκειμένου να εξασφαλίσετε για το νέο έτος την απόλυτη διαδικτυακή επιτυχία, με ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα:

Επιτέλους πήρατε απόφαση για το 2018 να επεκτείνετε τις πωλήσεις σας και στο διαδίκτυο, χωρίς να έχετε γεωγραφικούς περιορισμούς, ώστε να πουλάτε τα προϊόντα σας σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο ή ακόμα και το εξωτερικό; Η υπηρεσία SigmaSHOP είναι η ιδανική λύση για εσάς! Με μια επένδυση μόλις από 8,90€/μήνα σας παραδίδουμε ένα απόλυτα λειτουργικό και σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να επιβαρυνθείτε με ούτε 1€ για την κατασκευή του.  Το SigmaSHOP έχει ήδη πωληθεί κατά εκατοντάδες, σε όλους τους εμπορικούς κλάδους με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες (πχ http://www.greencolagermany.de ) και όλων των ειδών εμπόρους να το προτιμούν για τις διαδικτυακές τους πωλήσεις.

Απλά θα βάλετε τα προϊόντα σας και θα ξεκινήσετε κατευθείαν τις πωλήσεις!

Η διαχείριση του είναι πολύ απλή και η υπηρεσία ακολουθείται από εικονογραφημένες οδηγίες χρήσης για την εύκολη διαχείριση της. Επιπλέον διατίθεται τηλεφωνική υποστήριξη, αλλά και 24ωρη υποστήριξη μέσω email και ticketing system!
Αναλυτικές πληροφορίες και live demos μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.sigmaweb.gr/eshop

Η ιστοσελίδα της εταιρείας:

Πλέον όλοι έχουν ιστοσελίδα, άλλοι διατηρούν μια καινούρια σύγχρονη κατασκευή, ενώ άλλοι έχουν ακόμα κάποια πεπαλαιωμένη ιστοσελίδα πενταετίας ή δεκαετίας, την οποία ενδεχομένως δεν έχουν αναβαθμίσει εδώ και χρόνια με κίνδυνο ανά πάσα ώρα να καταρρεύσει (δείτε και το σχετικό άρθρο: Σιγά μην χακάρουν την ιστοσελίδα μου). Άρα είτε ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε την παλιά σας ιστοσελίδα, είτε πρέπει να φτιάξετε καινούρια ιστοσελίδα, η πιο οικονομική, ασφαλής, άμεση, εξασφαλισμένη και λειτουργική λύση είναι η υπηρεσία Sigma Responsive.

Πρόκειται για μια έτοιμη ιστοσελίδα κατασκευασμένη με την χρήση του δημοφιλέστερου CMS παγκοσμίως, του WordPress, έχει Responsive σχεδιασμό για την ιδανική απόδοση σε όλα τα μεγέθη οθονών, είναι optimized και ακολουθεί όλα τα διεθνή standards ποιότητας που απαιτεί η Google ώστε να καταλαμβάνει μια θέση στα αποτελέσματά της. Το κόστος της είναι μόλις 195€ +ΦΠΑ και την χρησιμοποιούν ως ιστοσελίδα παρουσίασης εταιρείες, ιατροί, καταστήματα, ιδιώτες, επιχειρήσεις, βιοτεχνίες, γραφεία παροχής υπηρεσιών, λογιστές, ασφαλιστές, εργολάβοι, αρχιτέκτονες, καταλύματα, ξενοδοχεία, σύλλογοι, οργανισμοί, γυμναστήρια κλπ. Μπορείτε να δείτε παραπάνω πληροφορίες για την υπηρεσία και Live Demo εδώ: https://www.sigmaweb.gr/sigma-responsive 

Το πακέτο φιλοξενίας:

Αν μη τι άλλο το σπουδαιότερο για την επιτυχία της διαδικτυακής σας παρουσίας όχι μόνο για το 2018, αλλά για πάντα, είναι η επιλογή της σωστής εταιρείας φιλοξενίας και του ιδανικού πακέτου φιλοξενίας για τις ανάγκες σας. Στην SigmaWeb θα απολαύσετε πολυτελείς συνθήκες φιλοξενίας, στην ακριβότερη και πιο εξεζητημένη υποδομή στον χώρο του Web Hosting, με άμεση τεχνική υποστήριξη με μέσο χρόνο απόκρισης στα αιτήματα, μερικά μόλις λεπτά. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες φιλοξενίας σας, η SigmaWeb μπορεί να σας δώσει την κορυφαία λύση στην Ελλάδα ώστε να εξασφαλίσετε σίγουρη επιτυχία:

Όποια υπηρεσία της SigmaWeb και να επιλέξετε, είναι σίγουρο ότι θα είναι επιτυχημένη! Δείτε μερικούς λόγους γιατί να επιλέξετε την SigmaWeb: https://www.sigmaweb.gr/why-sigmaweb

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ