Πότε θέλει οπωσδήποτε ανανέωση η ιστοσελίδα μου;

Αρχική Σελίδα » Blog » Πότε θέλει οπωσδήποτε ανανέωση η ιστοσελίδα μου;

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι 100% για το αν χρειάζεται ή όχι ανανέωση η ιστοσελίδα μας. Στις δύσκολα οικονομικά εποχές που διανύουμε, η απόφαση να ανακατασκευάσουμε την ιστοσελίδα μας, σίγουρα δεν λαμβάνεται ελαφρά τη καρδία.

Πότε όμως είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξουμε ιστοσελίδα; Υπάρχουν “ενδείξεις” που να μας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου;

Πράγματι, υπάρχουν μερικές ενδείξεις για να καταλάβετε ότι πρέπει άμεσα να αλλάξετε ή να ανανεώσετε την ιστοσελίδα σας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις πιο “εμφανής” ενδείξεις που δεν πρέπει να παραβλέψετε.

Ασυμβατότητα με php

Με την διάθεση της PHP version 7, προκειμένου να είναι απόλυτα ασφαλής, γρήγορη και up to date η ιστοσελίδα σας, θα πρέπει να είναι συμβατή με την PHP version 7. Αν αντιμετωπίζετε θέματα ασυμβατότητας με την νέα PHP version, θα πρέπει να ενημερώσετε τον κατασκευαστή της ιστοσελίδας σας να προχωρήσει σε αναβάθμιση της ήδη υπάρχουσας ιστοσελίδας σας, ώστε να είναι συμβατή με την πιο εξελιγμένη έκδοση της PHP.

Κενά ασφαλείας

Πριν από μερικούς μήνες τα Joomla websites δέχθηκαν μια γιγάντια επίθεση από hackers. Αν η version της ιστοσελίδας σας είναι κάτω από 3 x x αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε αναβάθμιση!

Με ανενημέρωτες εφαρμογές, αντιμετωπίζουμε μόνιμα κενά ασφαλείας τα οποία θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα της ιστοσελίδας, των εφαρμογών και των αρχείων μας.

Δεν είναι responsive

Responsive σημαίνει η ικανότητα της ιστοσελίδας σας να προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη οθονών, κινητά και tablets. Αν η ιστοσελίδα σας δεν έχει αυτήν την ικανότητα, τότε αυτή είναι μια πολύ σοβαρή ένδειξη ότι χρειάζεται αναβάθμιση άμεσα!

Κακές θέσεις στην google

Αν παρατηρείτε ότι η κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης είναι απογοητευτικά, αυτό σας υποδεικνύει ότι χρειάζεται αναβάθμιση. Αν η ιστοσελίδα σας δεν είναι σύγχρονη και δεν πληρεί βασικά κατασκευαστικά standards τότε σίγουρα υποβαθμίζεται και στα αποτελέσματα της Google.

Kαθυστερεί να φορτώσει

Μήπως καλείτε την ιστοσελίδα σας από κάποιον browser και αργεί να φορτώσει; Δύο τινά: Είτε οι εφαρμογές σας είναι παλιές και χρειάζονται αναβάθμιση, είτε ευθύνεται ο πάροχος φιλοξενίας σας. Αν βέβαια φιλοξενήστε στην SigmaWeb το δεύτερο ενδεχόμενο καταρρίπτεται γιατί οι επιδόσεις είναι κορυφαίες όχι μόνο λόγω του ισχυρού hardware αλλά και λόγω σύνδεσης GR-IX αλλά και του configuration που μπορούμε να παρέχουμε με την πολυετή εμπειρία μας στο server administration!

Παλιό design

Η εικαστική άποψη, σίγουρα είναι υποκειμενικό ζήτημα. Βέβαια για να θεωρείται μια ιστοσελίδα σύγχρονη, θα πρέπει να είναι και σχεδιαστικά εξελιγμένη. Μινιμαλισμός, all in one page, wide pages, είναι μερικά χαρακτηριστικά των σύγχρονων ιστοσελίδων.

Σύμφωνα λοιπόν με τα άνω, έχετε έναν οδηγό “ενδείξεων” για να κρίνετε αν η ιστοσελίδα σας χρήζει ανανέωσης ή όχι. Διασφαλίστε την ιστοσελίδα σας και παρέχετε στους επισκέπτες σας καλύτερη εμπειρία πλοήγησης!

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ