Τι είναι το Reseller Hosting;

Αρχική Σελίδα » Blog » Τι είναι το Reseller Hosting;

Δεδομένου ότι κάθε επιχείρηση χρειάζεται ένα δικτυακό τόπο, το web development και ο σχεδιασμός ιστοσελίδων έχουν τεράστια ζήτηση. Ταυτόχρονα ανθεί και η βιομηχανία του web hosting και ιδιαίτερα το Reseller Hosting.

Επιχειρηματίες αξιοποιούν αυτή την ευκαιρία ανάπτυξης, ξεκινώντας τη δική τους εταιρεία μέσω Reseller Hosting, είτε για να συμπληρώσουν, είτε για να αποκτήσουν ένα πλήρες εισόδημα. Το συγκεκριμένο εγχείρημα έχει υιοθετηθεί από χιλιάδες μεταπωλητές λόγω του ότι έχει πολύ χαμηλά λειτουργικά έξοδα και συνολική απλότητα για το ξεκίνημα.

Στην συνέχεια σας παραθέτουμε συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Reseller Hosting και πώς μπορείτε να το μετατρέψετε σε μια πρόσθετη ροή εσόδων:

Τι είναι το Reseller Hosting;

Reseller web hosting είναι μια υπηρεσία στην οποία μία εταιρεία hosting (hosting provider) ενοικιάζει χώρο στο σκληρό δίσκο και bandwidth σε κάποια άλλη εταιρεία (μικρομεσαίες επιχειρήσεις), η οποία με την σειρά της νοικιάζει το χώρο σε τρίτους (επιχειρηματίες, μικρές επιχειρήσεις, ιδιώτες κοκ).
Με απλά λόγια, Reseller Hosting είναι η δυνατότητα να παρέχετε φιλοξενία στους πελάτες σας, ακριβώς σαν να είσαστε και εταιρεία web hosting. Αυτό είναι χαρακτηριστικό για τους επίδοξους επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους web hosting εταιρεία ή τους web developers και σχεδιαστές οι οποίοι επιθυμούν να προσθέσουν επιπλέον υπηρεσίες προς τους πελάτες τους.

Πώς “δουλεύει” το Reseller Hosting;

Εδώ είναι η (ίσως υπεραπλουστευμένη) λίστα με τα βήματα για την ίδρυση μιας επιχείρησης μεταπωλητή:

  1. Έρευνα και επιλογή hosting provider,
  2. Αγορά πακέτου μεταπωλητή που ικανοποιεί τους στόχους της επιχείρησής σας,
  3. Γνώση και κατανόηση της αγοράς-στόχου σας και εντοπισμός νέων πελατών,
  4. Δημιουργία των δικών σας πακέτων φιλοξενίας (Brand κοκ),
  5. Απόφαση τιμολογιακής πολιτικής σας,
  6. Πώληση πακέτων φιλοξενίας,
  7. Κέρδος.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Reseller Hosting;

Το να αξιοποιήσετε το Reseller Hosting προσφέρει απίστευτα οφέλη στη νέα ή ήδη υπάρχουσα εταιρεία σας . Ως μεταπωλητής θα:

  • Ενεργείτε ως εταιρεία φιλοξενίας- κερδίστε χρήματα από την δημιουργία ιστοσελίδων, αλλά και από την φιλοξενία τους.
  • Έχετε εύκολο κέρδος.
  • Σχεδιάζετε τα δικά σας πακέτα φιλοξενίας και πακέτα που είναι προσαρμοσμένα στη δική σας επιχείρηση και πελάτες.
  • Φιλοξενείτε και χρεώνετε τους πελάτες σας, χρησιμοποιώντας την δική σας επωνυμία.
  • Κάνετε ανεξάρτητα cPanel για κάθε έναν από τους πελάτες σας.
  • Εξοικονομείτε χρήματα με χαμηλό αρχικό κόστος εκκίνησης, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να αναβαθμίσετε αργότερα.

Πώς μπορώ να γίνω επιχειρηματίας και να κερδίσω χρήματα;

Τα Reseller πλάνα είναι σχεδιασμένα για να κερδίσετε χρήματα και είναι συχνά το λιγότερο ακριβά και πιο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση φιλοξενίας. Με τη χρήση ενός πίνακα ελέγχου, σας επιτρέπει να ρυθμίσετε, να διαχειριστείτε back-end ιστοσελίδες, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και domain για την επιχείρησή σας, καθώς και τους πελάτες σας.

Πολλοί πελάτες σας μπορεί να μην μπορούν να διαχειριστούν τον λογαριασμό φιλοξενίας τους και να εξαρτώνται πλήρως από εσάς για εγκαταστάσεις και αλλαγές στην υπηρεσία τους. Το Reseller, σας επιτρέπει να χρεώνετε τις έξτρα υπηρεσίες σας αυτοβούλως.

Δεδομένου ότι ο web hosting πάροχος χειρίζεται τους διακομιστές, η εστίασή σας είναι τα κέρδη και η διαχείριση της φιλοξενίας των πελατών σας. Ωστόσο, όπως και με κάθε επιχειρηματικό εγχείρημα, θα πρέπει να δημιουργήσετε το επιχειρηματικό σχέδιο σας, να γνωρίζετε το κοινό-στόχο σας, και να εφαρμόσετε μια στρατηγική μάρκετινγκ για να προσεγγίσετε τους πιθανούς πελάτες σας.

Τι περιλαμβάνεται σε ένα πακέτο μεταπωλητή;

Παρακάτω είναι μερικά από τα κοινά χαρακτηριστικά τα οποία συχνά περιλαμβάνονται σε πακέτα μεταπωλητών:

  • Χώρος στο δίσκο
  • Κίνηση δεδομένων
  • Φιλοξενία Domains
  • ΜySQL Βάσεις
  • E-mail λογαριασμοί
  • Control Panel cPanel
  • Backup
  • Premium υποστήριξη (συνήθως 24/7)

Ειδικά στη SigmaWeb είμαστε αποφασισμένοι να υποστηρίξουμε κάθε νέα προσπάθεια γι αυτό και δημιουργήσαμε τα πλέον ανταγωνιστικά πακέτα Reseller Web Hosting. Επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και εξασφαλίστε στους πελάτες σας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Φιλοξενίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα Reseller Web Hosting πακέτα εδώ: https://www.sigmaweb.gr/reseller-hosting/

Οι πελάτες μου ξέρουν εμένα… ή την εταιρεία φιλοξενίας μου;

Μπορείτε να διατηρήσετε τη δική σας επιχείρηση φιλοξενίας κάτω από το εμπορικό σήμα σας, χωρίς οι πελάτες σας να γνωρίζουν ποιος είναι ο πραγματικός πάροχος. Αυτό σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο στην προώθηση της επιχείρησής σας με το όνομά σας γραμμένο παντού!

Χρειάζεται να είμαι hosting εμπειρογνώμονας για να πετύχω;

Όχι δεν χρειάζεται! Ο πάροχος σας θα χειριστεί όλα τα backend, έτσι ώστε να μπορείτε να επικεντρωθεί στην οικοδόμηση της επιχείρησής σας. Θέματα hardware server, συνδεσιμότητας, υποδομής δικτύου, εγκατάστασης υλικού και τη συντήρησης, ασφάλειας και ενημερώσεων αντιμετωπίζονται από τον web hosting πάροχο σας.

Εάν η επιχείρησή μου μεγαλώσει, μπορώ να αναβαθμίσω ανά πάσα στιγμή;

Απολύτως … μπορείτε να αναβαθμίσετε το Reseller πλάνο σας ανά πάσα στιγμή ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Στην SigmaWeb απολαμβάνετε premium υπηρεσίες Reseller, ικανές να καλύψουν όλες τις ανάγκες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Πώς μπορώ να ξεκινήσω;

Για να ξεκινήσετε, απλά ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στο δεύτερο ερώτημα. Το κλειδί για την επιτυχία σας είναι η επιλογή web hosting παρόχου που όχι μόνο ικανοποιεί τους στόχους της επιχείρησής σας, αλλά μπορεί να σας προσφέρει συνεπή, αξιόπιστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη.

Στη SigmaWeb μπορείτε να ξεκινήσετε χωρίς άγχος την επιχείριση σας, με τη χαμηλότερη επένδυση και τα ελκυστικότερα προνόμια. Σας δίνουμε τα σημαντικότερα εργαλεία για να ξεκινήσετε με σταθερά επαγγελματικά βήματα έχοντας τη συνεχή υποστήριξη μας.

Πώς μπορώ να επιλέξω το καλύτερο πάροχο φιλοξενίας;

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να προσφέρετε τη δική σας στους πελάτες την καλύτερη δυνατή φιλοξενία ιστοσελίδων εμπειρία πριν από την οικοδόμηση πελατολόγιο σας. Εδώ είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να θυμάστε όταν ψάχνετε για μεταπώληση web hosting υπηρεσία σας:

  • Εύκολο στη χρήση cPanel.
  • Τουλάχιστον 1 sitebuilder.
  • ιδιωτικούς nameservers.
  • 24/7/365 άψογη υποστήριξη.
  • Μια εγγύηση uptime 99,999%.
  • Πλήρης διαχείριση υπηρεσιών.

Ελπίζουμε το άρθρο να σας έδωσε μια καλή εικόνα για το τι είναι Reseller Hosting και τους τρόπους που μπορείτε να το αξιοποιήσετε. Αν έχετε απορίες ή χρειάζεστε διευκρινίσεις επικοινωνήστε με την SigmaWeb και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία του Reseller Hosting: https://www.sigmaweb.gr/reseller-hosting/

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ