Πως κατασκευάζω ιστοσελίδα στο cPanel μου;

Αρχική Σελίδα » Blog » Πως κατασκευάζω ιστοσελίδα στο cPanel μου;

Στην SigmaWeb, με κάθε εμπορικό λογαριασμό φιλοξενίας, σας παρέχονται εντελώς δωρεάν πολλαπλές εφαρμογές για την κατασκευή της δικής σας ιστοσελίδας!

Σας παρέχεται η δυνατότητα να εγκαταστήσετε εύκολα πολλές εφαρμογές, για να δημιουργήσετε την δική σας δυναμική ιστοσελίδα, χωρίς κόστος.

Αρχικά, με το Site Publisher εργαλείο του cPanel σας, μπορείτε να κατασκευάσετε μια εξαιρετική Under Construction” page. Με επιλογή ανάμεσα σε πολλαπλά One Page Templates, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλήρης υπό κατασκευή σελίδα, στην οποία έχετε την δυνατότητα να συμπεριλάβετε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τα κοινωνικά σας δίκτυα.

Για πολυεπίπεδη ιστοσελίδα, μπορείτε να αξιοποιήσετε το προεγκατεστημένο Site Builder εργαλείο, με το οποίο δε χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού. Διατίθενται εκατοντάδες templates με μοντέρνο layout στις επιταγές του design του σήμερα, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών όπως Blog, Business, Portfolio, Restaurants, Travel και πολλά άλλα.

Επιπλέον, σε όλους τους εμπορικούς λογαριασμούς φιλοξενίας της SigmaWeb, είναι προεγκατεστημένη η εφαρμογή Softaculous, η κορυφαία εφαρμογή για την εγκατάσταση των δημοφιλέστερων εφαρμογών, με 1 κλικ! Μπορείτε λοιπόν πανεύκολα, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού, να εγκαταστήσετε την εφαρμογή της προτίμησης σας, να επιλέξετε ανάμεσα από τα πολλαπλά διαθέσιμα θέματα και να εισάγετε το δικό σας περιεχόμενο!
Αν δεν ξέρετε ποια εφαρμογή να επιλέξετε, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας με τους 7 λόγους για να επιλέξετε
WordPress: https://www.sigmaweb.gr//7-reasons-why-wordpress-website/

Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα εμπορικά πακέτα της SigmaWeb και να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας εδώ: https://www.sigmaweb.gr/web-hosting/

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ